Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

M1 ADANA AVM’DE AÇIKHAVA SİNEMASI

M1 ADANA AVM’DE AÇIKHAVA SİNEMASI

SENİN İÇİN SİNEMA

M1 ADANA AVM’DE AÇIKHAVA SINEMASI

- SENIN IÇIN SINEMA–

 Kosa Kosa Okula Kosa Kosa Sinemaya.Ücretsiz açik hava sinemasi en güzel filmlerle basladi. Eglenceli,komik,çok keyifli filmler M1 Adana AVM’de.

 

M1 Adana Avm, yaz aylarinda düzenledigi Açik Hava Sinema etkinligi ile Adanalilara keyifli anlar yasatti. Her hafta düzenli olarak M1 Adana AVM Sahne’de gerçeklesen gösterimler, Adanali sinemaseverlerin yogun ilgisiyle karsilandi. Geçtigimiz yillardan bu güne düzenli olarak gerçeklesen etkinlik, bu yil yenilenerek birçok filmi açikhava sahnesinde seyirciler ile bulusturmaya devam ediyor, Adanalilarin yaz gecelerini renklendiriyor. Artik geleneksel hale gelen Açik Hava Sinema Geceleri’nde, sinemaseverler ‘’Organize Isler Sazan Sarmali’’ ve ‘’Öldür Beni Sevgilim ‘’ filmlerini izleme firsati buldu. ‘’Organize Isler Sazan Sarmali’’ Filmi Hakkinda;

Yilmaz Erdogan yönetmenliginde Organize Isler: Sazan Sarmali, Organize Isler'in üzerinden 12 yil gibi bir süre geçen bu devam filminde, kizi Nazli'nin dolandirilmasiyla hareket geçen Asim Noyan ile ekibinin, kurduklari sahtekârlik düzenini döndürmeye devam etmesini konu ediniyor.

 

‘’Öldür Beni Sevgilim’’ Filmi Hakkinda;

Ozan ve Atilla köy köy gezip köy yasantisi, yöresel yemek tarifleri gibi konulari çekerek TV programi yapan iki arkadaslardir. Bir gün Dikili’nin gizemli bir köyüne gelirler. Orada Emine Teyze’nin esrarengiz serbetinden içen Ozan’in hayati degisir. Bu degisiklige anlam veremez. Anlamaya çalisirken ölümsüz oldugunu fark eder. Köyü terk etmek isterler ama serbetin bir etkisi de içenlerin köyü terk edememesidir. Serbetten içmemis olan Atilla arkadasini orda birakarak kaçip gider. Ozan köyde yalniz basina kalir. Köyün muhtari Hulusi Dede ona yardimci olur, onu teselli eder. Bir süre sonra kiz arkadasi Duygu da yanina gelir. Fakat Ozan’in ölümsüz oldugunu ögrenmesi yasadigi olaylara anlam verememesi kafasini iyice karistirir ve Ozan’i terk edip, o da köyden gider. Bir süre sonra tek ölümsüzün kendisi olmadigini, bu köydeki herkesin Emine Teyz’enin serbetinden içmis oldugunu fark eder. Köy muhtari Hulusi Dede’nin rehberligiyle bu köyde yasamanin bir firsat oldugunu, ölümlü kisa hayatinda yapmak isteyip de zaman sinirliligindan yapamadigi her seyi burada yapabilecegini ögrenir. Bu köyde herkesin bir listesi vardir ve sirayla daha önceki hayatlarinda yapamadiklarini burada yapmaya çalismaktadirlar. Zaten baska çareleri de yoktur. Ozan da kendisine bir liste yapar ve Hulusi Dede’nin yardimlariyla listesindekileri gerçeklestirmeye baslar.

 

Bir Sonraki Gösterimler:

27 Eylül Hedefim Sensin Saat: 20:00

28 Eylül Kral Sakir Oyun Zamani Saat: 20:00

 M1 Adana Alisveris Merkezi'nin etkinlik programi ve kampanya detaylarindan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarini takip edebilir, mobil uygulamayi apple store ve google play üzerinden indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.

 

Facebook, twitter, instagram adresi: m1adana

Web sitesi : www.m1adana.com.tr

 

 



Anahtar Kelimeler: SENİN İÇİN SİNEMA
  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli